Schoonheidsinstituten Soest

Avant-Garde Soest

Adres
Nachtegaalwg 7
Plaats
3762 TJ Soest
Telefoon
035 602 6914
Website
www.salonavantgarde.nl

Informatie

Avant-Garde Soest is gevestigd op Nachtegaalwg 7 . Het volgende wordt aangeboden: Schoonheidsinstituten In Soest zijn er 26 andere Schoonheidsinstituten. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

8 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

Wanda Ditmer schreef op 29-11-2018

Wenkbrouwen

Vandaag wenkbrouwen laten doen bij Avant Garde te Soest. Een prettig ontvangst, Rie is heel enthousiast en laat je meekijken tijdens de behandeling. Je mag je eigen menig geven. Wat ik ook gedaan heb. Ik ben blij dat ik deze salon via Facebook heb gevonden!

Helene schreef op 06-09-2017

ZEER MOOIE HAIRSTROKES

Afgelopen maand bij deze salon in Soest geweest voor hairstrokes. Ik kan iedereen deze salon aanraden! Het resultaat staat op Facebook bij salon avant-garde voor permanent make-up. Echt super gedaan Rie! Dankjewel Helene de Smet

Maria Hoogstraten schreef op 08-02-2017

Zeer tevreden en kwalitatief erg goed

Heb onlangs een La cure behandeling met( microdermabrasie) laten doen, mijn huid is vernieuwd de zonnevlekjes in mijn gezicht zijn bijne verdwenen en het ziet er stralend en geweldig uit, ben zeer tevreden, bedankt Rie

Willy Spilker schreef op 19-03-2016

Buitengewoon tevreden

Ten gevolge van langdurig epileren vroeger had ik nauwelijks meer wenkbrauwen. De drempel om permanente make-up aan te laten brengen was hoog, maar nu denk ik: had ik het maar eerder gedaan. Buitengewoon tevreden over het resultaat, mijn ogen zijn veel sprekender geworden.

Ali Wiekenkamp schreef op 26-07-2014

Tevreden

Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen met de methode hairstrokes. Rie trekt er alle tijd voor uit en mijn schoonzus heeft steeds mee gekeken. Ondanks de verdoving deed het wel wat pijn, maar ik ben achteraf heel blij dat ik het heb laten doen. Ik krijg chemo en heb nu toch goede uitdrukking. Naast het werk wat ze verricht is ze ook heel gastvrij en heeft humor. Kortom wij zijn erg tevreden!

Alwineke schreef op 02-08-2012

Permanente Make Up wenkbrauwen

Na lang zoeken op internet vond ik de salon van Avant-Garde. Wat mij aansprak was het feit dat de eigenaresse al 25 jaar ervaring heeft met permanente make up. Ik heb een afspraak gemaakt en was erg zenuwachtig, ik vond het ook heel eng. Het is toch maar afwachten wat het uiteindelijk resultaat was. In eerste instantie ging ik voor de hairstrokes, maar na alle zorgvuldige uitleg van Rie Krop heb ik toch besloten om mijn wenkbrauwen met de pen te laten zetten i.p.v. het mes. Een goede keuze bleek later, omdat mijn huid nogal dun is en snel bloed. Rie nam alle tijd en ik moest alles zeggen wat me niet beviel en wat ik anders wilde!! Het deed geen pijn, het zeurde een beetje. Drie uur later bekeek ik het resultaat en ik vind het geweldig!! Dit had ik jaren eerder moeten doen!!! Ik ben inmiddels ook voor de nabehandeling geweest en het ziet er fantastisch uit. De prijs/kwaliteit is meer dan OK! Ik ga zeker terug voor de permanente make up voor mijn ogen. Deze salon beveel ik zeker aan voor mensen die nog over een drempel moeten. Rie neemt absoluut de tijd voor je! En nog 1 ding, vertrouw op de ervaring van Rie, zij ziet het beter dan jij!! Ik heb het in den lijve ondervonden en ik ben heel blij dat ik naar haar heb geluisterd!! Niemand heeft in de gaten dat mijn wenkbrauwen getatoeeerd zijn, zo natuurlijk ziet het eruit. Ik ben blij, heel blij!!

yolanda uit den haag schreef op 09-07-2012

heel goed resultaat

afgelopen zaterdag naar ria krop getogen,ik heb onder en boven eyeliner laten zetten en het resultaat is fantastisch.Goede uitleg en ze werkt heel secuur,zegt ook steeds wat ze gaat doen,niets dan lof

Marijke van Vulpen schreef op 07-07-2012

GEWELDIG RESULTAAT!!!

Mevrouw Krop is zeer gedreven en vakkundig als het gaat om Permanent Make-up. Dat is mijn ervaring. Ik liet mijn wenkbrauwen en eye-liner door haar verzorgen en het resultaat is geweldig! De gang van zaken en de mogelijkheden worden heel duidelijk uitgelegd in het intakegesprek dus je weet van te voren wat je te wachten staat. Ook over de prijs kan geen misverstand ontstaan omdat alles wordt vastgelegd. De vorm van mijn wenkbrauwen werden van te voren getekent en er is ook tijdens de behandeling steeds overleg zodat je zelf kan bepalen hoe je het wilt. Ik kan iedereen deze salon aanraden. Marijke van Vulpen (Amersfoort)

Categorieën

Schoonheidsinstituten
0356026914 035-602-6914 +31356026914

Kaart Nachtegaalwg 7