Hearing Aids Soest

Beter Horen Soest

Hearing Aids Soest
Maak afspraak | Beter Horen begint bij Beter Horen

Adres
Zuidpromenade 17
Plaats
3768 EM  Soest
Telefoon
035 603 7162
E-Mail
info@beterhoren.nl
Twitter
@BeterHorenNL
Facebook
462254114519611
Website
www.beterhoren.nl
Reservations
www.beterhoren.nl

Informatie

Het team van Beter Horen Soest laat mensen weer genieten van een goed gehoor. Daar zijn we trots op! Beter Horen is al 110 jaar dé hoorspecialist en met meer dan 200 winkels en servicepunten verspreid over heel Nederland is Beter Horen nooit ver weg. U krijgt bij ons altijd een hooroplossing op maat. Als eerste stellen onze audiciens een uitvoerige diagnose: hoe gaat uw gehoor bijvoorbeeld om met hoge tonen en rumoerige situaties? Vervolgens nemen we ruim de tijd om uw persoonlijke behoeften en voorkeuren in kaart te brengen. Ten slotte combineren we al deze kennis met de laatste technologie om uw hoortoestel volledig op uw situatie af te stemmen. Zodat u volop kunt genieten van de dingen die u plezier geven! Kom langs voor een gratis hoortest en probeer een hoortoestel vrijblijvend uit. We zien u graag in onze winkel!

Keywords audicien, hoorspecialist, hoortoestel, gehoorapparaat, hoortoestellen, oordoppen, oordoppen op maat.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Products And Services

 • Gratis hoortest

  Last van gehoorproblemen? Maak een afspraak en laat uw gehoor gratis testen in de winkel. Laat u hoortoestel op maat maken en profiteer nu van een vrijblijvende proefperiode.

  Link: Gratis hoortest

 • Gratis proefperiode hoortoestel

  Zo’n hoortoestel, hoe voelt dat nou? En hoeveel beter gaat u er van horen? En wat zie je ervan? Bij Beter Horen begrijpen we goed dat u met zulke vragen zit. Daarom krijgt u een hoortoestel, volledig afgestemd op uw gehoor, een aantal weken gratis en vrijblijvend op proef. Zo kunt u zelf ervaren of het iets voor u is.

  Link: Gratis proefperiode hoortoestel

 • Batterijen en onderhoudsproducten in de webshop

  In de webshop van Beter Horen vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hoortoestel. Zo kunt onder meer batterijen en onderhoudsproducten gewoon vanuit uw luie stoel bestellen. Zeker in deze tijd wel zo makkelijk! Wij bezorgen dit graag bij u thuis!

  Link: Batterijen en onderhoudsproducten in de webshop

 • Professioneel hooradvies

  Beter horen begint bij Beter Horen. Wij geloven dat iedere hoorverhaal uniek is. En iedere wens persoonlijk. We zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing. Maatwerk, noemen we dat. Het is al meer dan honderd jaar ons specialisme. We hebben alle mensen en middelen in huis om onze garanties na te komen. We gaan door tot we een oplossing hebben gevonden waarmee onze klanten 100% tevreden zijn.

  Link: Professioneel hooradvies

 • Telefoons voor slechthorenden

  Niets is zo vervelend als een telefoongesprek waarbij u de ander nauwelijks kunt verstaan. Onze telefoons voor slechthorenden met ingebouwde versterker zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die minder horen. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt als seniorentelefoon. De toestellen bieden een optimale geluidskwaliteit. Ook voor slechtzienden bieden wij diverse oplossingen.

  Link: Telefoons voor slechthorenden

 • Wekkers voor slechthorenden

  Beter Horen heeft een ruim aanbod aan wekhulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u zich verslaapt. Een trilwekker of wekker met licht (ook wel flitswekker genoemd) kan u helpen wanneer u het geluid van een wekker niet hoort. Bekijk snel ons aanbod of kom eens langs in onze winkel.

  Link: Wekkers voor slechthorenden

 • Wij staan voor u klaar

  Bij Beter Horen staan we graag op een zo veilig mogelijk manier voor u klaar. Daarom werken we in alle Beter Horen winkels volgens de covid-richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Maak gerust een afspraak voor een gratis hoortest.

  Link: Wij staan voor u klaar

Categorieën

Hearing Aids
0356037162 035-603-7162 +31356037162

Kaart Zuidpromenade 17

Loading map...